Please use this identifier to cite or link to this item:
http://wb.yru.ac.th/xmlui/handle/yru/3920
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | กมลทิพย์ กรรไพเราะ | |
dc.date.accessioned | 2021-12-22T03:36:02Z | - |
dc.date.available | 2021-12-22T03:36:02Z | - |
dc.date.issued | 2561-07-09 | |
dc.identifier.uri | http://wb.yru.ac.th/xmlui/handle/yru/3920 | - |
dc.publisher | วารสารวิทยาศาสตร์บูรพา | en_EN |
dc.subject | สารทดแทนน้ำตาล | |
dc.subject | กัมมี่เยลลี่ดาหลา | |
dc.title | ผลของการใช้สารทดแทนน้ำตาลต่อคุณภาพของกัมมี่เยลลี่ดาหลา | en_EN |
dc.title.alternative | Effect of Different Sweeteners on the Quality of Torch Ginger | en_EN |
Appears in Collections: | 1.01 บทความวิจัย |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
2.3.18 วารสารวิทยาศาสตร์บูรพา 23(2).pdf | 557.08 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.