Please use this identifier to cite or link to this item: http://wb.yru.ac.th/xmlui/handle/yru/3908
Title: การคัดแยกแบคทีเรียกรดแลคติกที่มีฤทธิ์ยับยั้งแบคทีเรียก่อโรคและความทนต่อกรด-ด่างจากอาหารหมัก
Other Titles: Isolation of Lactic Acid Bacteria with Antimicrobial Activity against Pathogenic Bacteria, Acid and Base Tolerance from Fermented Foods
Authors: สายใจ แก้วอ่อน
กิบรียา หะยะเจ๊ะแว
ณูรีซัน หะยีมิง
Keywords: แบคทีเรีย
กรดแลคติก
อาหารหมัก
Issue Date: 5-Aug-2558
Publisher: มหาวิทยาลัยนราธิวาสราชนครินทร์
URI: http://wb.yru.ac.th/xmlui/handle/yru/3908
Appears in Collections:1.01 บทความวิจัย



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.