Please use this identifier to cite or link to this item:
http://wb.yru.ac.th/xmlui/handle/yru/3908
Title: | การคัดแยกแบคทีเรียกรดแลคติกที่มีฤทธิ์ยับยั้งแบคทีเรียก่อโรคและความทนต่อกรด-ด่างจากอาหารหมัก |
Other Titles: | Isolation of Lactic Acid Bacteria with Antimicrobial Activity against Pathogenic Bacteria, Acid and Base Tolerance from Fermented Foods |
Authors: | สายใจ แก้วอ่อน กิบรียา หะยะเจ๊ะแว ณูรีซัน หะยีมิง |
Keywords: | แบคทีเรีย กรดแลคติก อาหารหมัก |
Issue Date: | 5-Aug-2558 |
Publisher: | มหาวิทยาลัยนราธิวาสราชนครินทร์ |
URI: | http://wb.yru.ac.th/xmlui/handle/yru/3908 |
Appears in Collections: | 1.01 บทความวิจัย |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
04 รายงานการประชุมวิชาการระดับชาติ ครั้งที่ 4 ประจำปี 2558 มหาวิทยาลัยนราธิวาสราชนครินทร์.pdf | 42.83 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.