Please use this identifier to cite or link to this item: http://wb.yru.ac.th/xmlui/handle/yru/3908
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorสายใจ แก้วอ่อน
dc.contributor.authorกิบรียา หะยะเจ๊ะแว
dc.contributor.authorณูรีซัน หะยีมิง
dc.date.accessioned2021-12-22T03:35:32Z-
dc.date.available2021-12-22T03:35:32Z-
dc.date.issued2558-08-05
dc.identifier.urihttp://wb.yru.ac.th/xmlui/handle/yru/3908-
dc.publisherมหาวิทยาลัยนราธิวาสราชนครินทร์en_EN
dc.subjectแบคทีเรีย
dc.subjectกรดแลคติก
dc.subjectอาหารหมัก
dc.titleการคัดแยกแบคทีเรียกรดแลคติกที่มีฤทธิ์ยับยั้งแบคทีเรียก่อโรคและความทนต่อกรด-ด่างจากอาหารหมักen_EN
dc.title.alternativeIsolation of Lactic Acid Bacteria with Antimicrobial Activity against Pathogenic Bacteria, Acid and Base Tolerance from Fermented Foodsen_EN
Appears in Collections:1.01 บทความวิจัย



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.