Please use this identifier to cite or link to this item:
http://wb.yru.ac.th/xmlui/handle/yru/3908
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | สายใจ แก้วอ่อน | |
dc.contributor.author | กิบรียา หะยะเจ๊ะแว | |
dc.contributor.author | ณูรีซัน หะยีมิง | |
dc.date.accessioned | 2021-12-22T03:35:32Z | - |
dc.date.available | 2021-12-22T03:35:32Z | - |
dc.date.issued | 2558-08-05 | |
dc.identifier.uri | http://wb.yru.ac.th/xmlui/handle/yru/3908 | - |
dc.publisher | มหาวิทยาลัยนราธิวาสราชนครินทร์ | en_EN |
dc.subject | แบคทีเรีย | |
dc.subject | กรดแลคติก | |
dc.subject | อาหารหมัก | |
dc.title | การคัดแยกแบคทีเรียกรดแลคติกที่มีฤทธิ์ยับยั้งแบคทีเรียก่อโรคและความทนต่อกรด-ด่างจากอาหารหมัก | en_EN |
dc.title.alternative | Isolation of Lactic Acid Bacteria with Antimicrobial Activity against Pathogenic Bacteria, Acid and Base Tolerance from Fermented Foods | en_EN |
Appears in Collections: | 1.01 บทความวิจัย |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
04 รายงานการประชุมวิชาการระดับชาติ ครั้งที่ 4 ประจำปี 2558 มหาวิทยาลัยนราธิวาสราชนครินทร์.pdf | 42.83 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.