Please use this identifier to cite or link to this item: http://wb.yru.ac.th/xmlui/handle/yru/3642
Title: สัมประสิทธิ์การแพร่ความชื้น ความสิ้นเปลืองพลังงาน และอัตราการระเหยน้ำจำเพาะของการอบแห้งผลหมากด้วยพลังงานความร้อนร่วม
Other Titles: Moisture Diffusivity Coefficient Specific Energy Consumption and Specific Moisture Extraction Rate of Betel Nut Drying Using Combined Thermal Energy
Authors: อีลีหย๊ะ สนิโซ
ฟามีรา สะอุดี
รัชดาภรณ์ ฮานาฟี
Keywords: สัมประสิทธิ์การแพร่ความชื้น
Issue Date: 2555
Publisher: วารสารวิทยาศาสตร์บูรพา
URI: http://wb.yru.ac.th/xmlui/handle/yru/3642
Appears in Collections:1.01 บทความวิจัย

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
sci_5-1.2.pdf1.9 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.