Please use this identifier to cite or link to this item: http://wb.yru.ac.th/xmlui/handle/yru/3642
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorอีลีหย๊ะ สนิโซ
dc.contributor.authorฟามีรา สะอุดี
dc.contributor.authorรัชดาภรณ์ ฮานาฟี
dc.date.accessioned2021-12-22T03:27:22Z-
dc.date.available2021-12-22T03:27:22Z-
dc.date.issued2555
dc.identifier.urihttp://wb.yru.ac.th/xmlui/handle/yru/3642-
dc.publisherวารสารวิทยาศาสตร์บูรพาen_EN
dc.subjectสัมประสิทธิ์การแพร่ความชื้น
dc.titleสัมประสิทธิ์การแพร่ความชื้น ความสิ้นเปลืองพลังงาน และอัตราการระเหยน้ำจำเพาะของการอบแห้งผลหมากด้วยพลังงานความร้อนร่วมen_EN
dc.title.alternativeMoisture Diffusivity Coefficient Specific Energy Consumption and Specific Moisture Extraction Rate of Betel Nut Drying Using Combined Thermal Energyen_EN
Appears in Collections:1.01 บทความวิจัย

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
sci_5-1.2.pdf1.9 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.