Please use this identifier to cite or link to this item:
http://wb.yru.ac.th/xmlui/handle/yru/3642
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | อีลีหย๊ะ สนิโซ | |
dc.contributor.author | ฟามีรา สะอุดี | |
dc.contributor.author | รัชดาภรณ์ ฮานาฟี | |
dc.date.accessioned | 2021-12-22T03:27:22Z | - |
dc.date.available | 2021-12-22T03:27:22Z | - |
dc.date.issued | 2555 | |
dc.identifier.uri | http://wb.yru.ac.th/xmlui/handle/yru/3642 | - |
dc.publisher | วารสารวิทยาศาสตร์บูรพา | en_EN |
dc.subject | สัมประสิทธิ์การแพร่ความชื้น | |
dc.title | สัมประสิทธิ์การแพร่ความชื้น ความสิ้นเปลืองพลังงาน และอัตราการระเหยน้ำจำเพาะของการอบแห้งผลหมากด้วยพลังงานความร้อนร่วม | en_EN |
dc.title.alternative | Moisture Diffusivity Coefficient Specific Energy Consumption and Specific Moisture Extraction Rate of Betel Nut Drying Using Combined Thermal Energy | en_EN |
Appears in Collections: | 1.01 บทความวิจัย |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
sci_5-1.2.pdf | 1.9 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.