Please use this identifier to cite or link to this item:
http://wb.yru.ac.th/xmlui/handle/yru/3594
Title: | การยับยั้งแบคทีเรียก่อโรคในอาหารของ Bacillus spp |
Other Titles: | Antibacterial Activity of Bacillus spp. Against Foodborne Pathogens |
Authors: | สายใจ แก้วอ่อน |
Keywords: | การยับยั้งแบคทีเรีย แบคทีเรีย Bacillus spp |
Issue Date: | Jan-2559 |
Publisher: | วารสารวิทยาศาสตร์และเทคโนโลยี มรย. |
URI: | http://wb.yru.ac.th/xmlui/handle/yru/3594 |
Appears in Collections: | 1.01 บทความวิจัย |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
124423-ไฟล์บทความ-324762-1-10-20180519.pdf | 678.67 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.