Please use this identifier to cite or link to this item: http://wb.yru.ac.th/xmlui/handle/yru/3594
Title: การยับยั้งแบคทีเรียก่อโรคในอาหารของ Bacillus spp
Other Titles: Antibacterial Activity of Bacillus spp. Against Foodborne Pathogens
Authors: สายใจ แก้วอ่อน
Keywords: การยับยั้งแบคทีเรีย
แบคทีเรีย
Bacillus spp
Issue Date: Jan-2559
Publisher: วารสารวิทยาศาสตร์และเทคโนโลยี มรย.
URI: http://wb.yru.ac.th/xmlui/handle/yru/3594
Appears in Collections:1.01 บทความวิจัย

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
124423-ไฟล์บทความ-324762-1-10-20180519.pdf678.67 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.