Please use this identifier to cite or link to this item:
http://wb.yru.ac.th/xmlui/handle/yru/3594
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | สายใจ แก้วอ่อน | |
dc.date.accessioned | 2021-12-22T03:26:29Z | - |
dc.date.available | 2021-12-22T03:26:29Z | - |
dc.date.issued | 2559-01 | |
dc.identifier.uri | http://wb.yru.ac.th/xmlui/handle/yru/3594 | - |
dc.publisher | วารสารวิทยาศาสตร์และเทคโนโลยี มรย. | en_EN |
dc.subject | การยับยั้งแบคทีเรีย | |
dc.subject | แบคทีเรีย | |
dc.subject | Bacillus spp | |
dc.title | การยับยั้งแบคทีเรียก่อโรคในอาหารของ Bacillus spp | en_EN |
dc.title.alternative | Antibacterial Activity of Bacillus spp. Against Foodborne Pathogens | en_EN |
Appears in Collections: | 1.01 บทความวิจัย |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
124423-ไฟล์บทความ-324762-1-10-20180519.pdf | 678.67 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.