Please use this identifier to cite or link to this item: http://wb.yru.ac.th/xmlui/handle/yru/3594
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorสายใจ แก้วอ่อน
dc.date.accessioned2021-12-22T03:26:29Z-
dc.date.available2021-12-22T03:26:29Z-
dc.date.issued2559-01
dc.identifier.urihttp://wb.yru.ac.th/xmlui/handle/yru/3594-
dc.publisherวารสารวิทยาศาสตร์และเทคโนโลยี มรย.en_EN
dc.subjectการยับยั้งแบคทีเรีย
dc.subjectแบคทีเรีย
dc.subjectBacillus spp
dc.titleการยับยั้งแบคทีเรียก่อโรคในอาหารของ Bacillus sppen_EN
dc.title.alternativeAntibacterial Activity of Bacillus spp. Against Foodborne Pathogensen_EN
Appears in Collections:1.01 บทความวิจัย

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
124423-ไฟล์บทความ-324762-1-10-20180519.pdf678.67 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.