Please use this identifier to cite or link to this item:
http://wb.yru.ac.th/xmlui/handle/yru/3532
Title: | สภาวะที่เหมาะสมในการย่อยสลายแป้งเหลือทิ้งจากโรงงานผลิตขนมจีนเป็นน้ำตาลโมเลกุลเดี่ยวด้วยเอนไซม์แอลฟาอะไมเลส |
Other Titles: | Optimum Conditions for Waste Starch Hydrolysis from Thai Rice Vermicelli Factory to Monosaccharides by using α-Amylase Enzyme |
Authors: | ศรีอุบล ทองประดิษฐ์ อดุลย์สมาน สุขแก้ว |
Keywords: | แป้ง เอนไซม์แอลฟาอะไมเลส น้ำตาลโมเลกุล |
Issue Date: | 8-Jun-2559 |
Publisher: | มหาวิทยาลัยนเรศวร |
URI: | http://wb.yru.ac.th/xmlui/handle/yru/3532 |
Appears in Collections: | 1.01 บทความวิจัย |
Files in This Item:
There are no files associated with this item.
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.