Please use this identifier to cite or link to this item: http://wb.yru.ac.th/xmlui/handle/yru/3532
Title: สภาวะที่เหมาะสมในการย่อยสลายแป้งเหลือทิ้งจากโรงงานผลิตขนมจีนเป็นน้ำตาลโมเลกุลเดี่ยวด้วยเอนไซม์แอลฟาอะไมเลส
Other Titles: Optimum Conditions for Waste Starch Hydrolysis from Thai Rice Vermicelli Factory to Monosaccharides by using α-Amylase Enzyme
Authors: ศรีอุบล ทองประดิษฐ์
อดุลย์สมาน สุขแก้ว
Keywords: แป้ง
เอนไซม์แอลฟาอะไมเลส
น้ำตาลโมเลกุล
Issue Date: 8-Jun-2559
Publisher: มหาวิทยาลัยนเรศวร
URI: http://wb.yru.ac.th/xmlui/handle/yru/3532
Appears in Collections:1.01 บทความวิจัย

Files in This Item:
There are no files associated with this item.


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.