Please use this identifier to cite or link to this item: http://wb.yru.ac.th/xmlui/handle/yru/3532
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorศรีอุบล ทองประดิษฐ์-
dc.contributor.authorอดุลย์สมาน สุขแก้ว-
dc.date.accessioned2021-12-22T03:25:39Z-
dc.date.available2021-12-22T03:25:39Z-
dc.date.issued2559-06-08-
dc.identifier.urihttp://wb.yru.ac.th/xmlui/handle/yru/3532-
dc.publisherมหาวิทยาลัยนเรศวรen_EN
dc.subjectแป้ง-
dc.subjectเอนไซม์แอลฟาอะไมเลส-
dc.subjectน้ำตาลโมเลกุล-
dc.subject.otherขนมจีน-
dc.titleสภาวะที่เหมาะสมในการย่อยสลายแป้งเหลือทิ้งจากโรงงานผลิตขนมจีนเป็นน้ำตาลโมเลกุลเดี่ยวด้วยเอนไซม์แอลฟาอะไมเลสen_EN
dc.title.alternativeOptimum Conditions for Waste Starch Hydrolysis from Thai Rice Vermicelli Factory to Monosaccharides by using α-Amylase Enzymeen_EN
Appears in Collections:1.01 บทความวิจัย

Files in This Item:
There are no files associated with this item.


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.