Please use this identifier to cite or link to this item:
http://wb.yru.ac.th/xmlui/handle/yru/3532
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | ศรีอุบล ทองประดิษฐ์ | - |
dc.contributor.author | อดุลย์สมาน สุขแก้ว | - |
dc.date.accessioned | 2021-12-22T03:25:39Z | - |
dc.date.available | 2021-12-22T03:25:39Z | - |
dc.date.issued | 2559-06-08 | - |
dc.identifier.uri | http://wb.yru.ac.th/xmlui/handle/yru/3532 | - |
dc.publisher | มหาวิทยาลัยนเรศวร | en_EN |
dc.subject | แป้ง | - |
dc.subject | เอนไซม์แอลฟาอะไมเลส | - |
dc.subject | น้ำตาลโมเลกุล | - |
dc.subject.other | ขนมจีน | - |
dc.title | สภาวะที่เหมาะสมในการย่อยสลายแป้งเหลือทิ้งจากโรงงานผลิตขนมจีนเป็นน้ำตาลโมเลกุลเดี่ยวด้วยเอนไซม์แอลฟาอะไมเลส | en_EN |
dc.title.alternative | Optimum Conditions for Waste Starch Hydrolysis from Thai Rice Vermicelli Factory to Monosaccharides by using α-Amylase Enzyme | en_EN |
Appears in Collections: | 1.01 บทความวิจัย |
Files in This Item:
There are no files associated with this item.
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.