Please use this identifier to cite or link to this item:
http://wb.yru.ac.th/xmlui/handle/yru/3488
Title: | ผลของสารที่ทำให้เกิดเจลต่อคุณลักษณะของผลิตภัณฑ์เยลลี่ส้มแขกฮาลาล |
Other Titles: | Effect of gelling agents on quality attributes of Garcinia jelly halal |
Authors: | สุธีรา ศรีสุข |
Keywords: | ผลิตภัณฑ์เยลลี่ส้มแขก |
Issue Date: | 2-Dec-2561 |
Publisher: | มหาวิทยาลัยราชภัฏเพชรบุรี |
URI: | http://wb.yru.ac.th/xmlui/handle/yru/3488 |
Appears in Collections: | 1.01 บทความวิจัย |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
2.3.3 รายงานสืบเนื่องจากการประชุมวิชาการระดับชาติและนานาชาติ “ราชภัฏวิจัย ครั้งที่ 5”.pdf | 6.87 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.