Please use this identifier to cite or link to this item: http://wb.yru.ac.th/xmlui/handle/yru/3488
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorสุธีรา ศรีสุข
dc.date.accessioned2021-12-22T03:25:14Z-
dc.date.available2021-12-22T03:25:14Z-
dc.date.issued2561-12-02
dc.identifier.urihttp://wb.yru.ac.th/xmlui/handle/yru/3488-
dc.publisherมหาวิทยาลัยราชภัฏเพชรบุรีen_EN
dc.subjectผลิตภัณฑ์เยลลี่ส้มแขก
dc.titleผลของสารที่ทำให้เกิดเจลต่อคุณลักษณะของผลิตภัณฑ์เยลลี่ส้มแขกฮาลาล
dc.title.alternativeEffect of gelling agents on quality attributes of Garcinia jelly halalen_EN
Appears in Collections:1.01 บทความวิจัย



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.