Please use this identifier to cite or link to this item:
http://wb.yru.ac.th/xmlui/handle/yru/3488
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | สุธีรา ศรีสุข | |
dc.date.accessioned | 2021-12-22T03:25:14Z | - |
dc.date.available | 2021-12-22T03:25:14Z | - |
dc.date.issued | 2561-12-02 | |
dc.identifier.uri | http://wb.yru.ac.th/xmlui/handle/yru/3488 | - |
dc.publisher | มหาวิทยาลัยราชภัฏเพชรบุรี | en_EN |
dc.subject | ผลิตภัณฑ์เยลลี่ส้มแขก | |
dc.title | ผลของสารที่ทำให้เกิดเจลต่อคุณลักษณะของผลิตภัณฑ์เยลลี่ส้มแขกฮาลาล | |
dc.title.alternative | Effect of gelling agents on quality attributes of Garcinia jelly halal | en_EN |
Appears in Collections: | 1.01 บทความวิจัย |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
2.3.3 รายงานสืบเนื่องจากการประชุมวิชาการระดับชาติและนานาชาติ “ราชภัฏวิจัย ครั้งที่ 5”.pdf | 6.87 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.