Please use this identifier to cite or link to this item: http://wb.yru.ac.th/xmlui/handle/yru/6980
Title: การพัฒนาการผลิตโยเกิร์ตถั่วหรั่ง โดยใช้เชื้อ Streptococcus thermophilus TISTR 894 และ Lactobacillus bulgaricus TISTR 451
Other Titles: Development for produce yogurt from Lang Bean by Streptococcus thermophilus TISTR 894 and Lactobacillus bulgaricus TISTR 451
Authors: นุรอัยนี หะยียูโซะ
ซูไฮลา อาแว
ซอฟียะห์ กาเสาะ
Keywords: โยเกิร์ต
ถั่วหรั่ง
Streptococcus thermophilus TISTR 894
Lactobacillus bulgaricus TISTR 451
Issue Date: 21-Feb-2566
Publisher: มหาวิทยาลัยราชภัฏยะลา
URI: http://wb.yru.ac.th/xmlui/handle/yru/6980
Appears in Collections:1.01 บทความวิจัย



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.