Please use this identifier to cite or link to this item: http://wb.yru.ac.th/xmlui/handle/yru/6980
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorนุรอัยนี หะยียูโซะ-
dc.contributor.authorซูไฮลา อาแว-
dc.contributor.authorซอฟียะห์ กาเสาะ-
dc.date.accessioned2023-11-10T03:01:54Z-
dc.date.available2023-11-10T03:01:54Z-
dc.date.issued2566-02-21-
dc.identifier.urihttp://wb.yru.ac.th/xmlui/handle/yru/6980-
dc.publisherมหาวิทยาลัยราชภัฏยะลาen_US
dc.subjectโยเกิร์ต-
dc.subjectถั่วหรั่ง-
dc.subjectStreptococcus thermophilus TISTR 894-
dc.subjectLactobacillus bulgaricus TISTR 451-
dc.titleการพัฒนาการผลิตโยเกิร์ตถั่วหรั่ง โดยใช้เชื้อ Streptococcus thermophilus TISTR 894 และ Lactobacillus bulgaricus TISTR 451en_US
dc.title.alternativeDevelopment for produce yogurt from Lang Bean by Streptococcus thermophilus TISTR 894 and Lactobacillus bulgaricus TISTR 451en_US
Appears in Collections:1.01 บทความวิจัย



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.