Please use this identifier to cite or link to this item:
http://wb.yru.ac.th/xmlui/handle/yru/6980
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | นุรอัยนี หะยียูโซะ | - |
dc.contributor.author | ซูไฮลา อาแว | - |
dc.contributor.author | ซอฟียะห์ กาเสาะ | - |
dc.date.accessioned | 2023-11-10T03:01:54Z | - |
dc.date.available | 2023-11-10T03:01:54Z | - |
dc.date.issued | 2566-02-21 | - |
dc.identifier.uri | http://wb.yru.ac.th/xmlui/handle/yru/6980 | - |
dc.publisher | มหาวิทยาลัยราชภัฏยะลา | en_US |
dc.subject | โยเกิร์ต | - |
dc.subject | ถั่วหรั่ง | - |
dc.subject | Streptococcus thermophilus TISTR 894 | - |
dc.subject | Lactobacillus bulgaricus TISTR 451 | - |
dc.title | การพัฒนาการผลิตโยเกิร์ตถั่วหรั่ง โดยใช้เชื้อ Streptococcus thermophilus TISTR 894 และ Lactobacillus bulgaricus TISTR 451 | en_US |
dc.title.alternative | Development for produce yogurt from Lang Bean by Streptococcus thermophilus TISTR 894 and Lactobacillus bulgaricus TISTR 451 | en_US |
Appears in Collections: | 1.01 บทความวิจัย |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
35 การพัฒนาการผลิตโยเกิร์ตถั่วหรั่ง.pdf | 1.23 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.