Please use this identifier to cite or link to this item:
http://wb.yru.ac.th/xmlui/handle/yru/6917
Title: | การพัฒนาผลิตภัณฑ์น้ำพริกปลาส้มปลานิล |
Other Titles: | Development of Stir-Fried Chili Paste from Plasom Pla-nil (Fermented Tilapia) |
Authors: | นุชเนตร ตาเย๊ะ จริยา สุขจันทรา คืนจันทร์ ณ นคร รุสนี กาแมแล |
Issue Date: | 27-Jul-2565 |
Publisher: | วารสารวิทยาศาสตร์และเทคโนโลยี มรย. |
URI: | http://wb.yru.ac.th/xmlui/handle/yru/6917 |
Appears in Collections: | 1.01 บทความวิจัย |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
การพัฒนาผลิตภัณฑ์น้ําพริก.pdf | 302.63 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.