Please use this identifier to cite or link to this item:
http://wb.yru.ac.th/xmlui/handle/yru/6917
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | นุชเนตร ตาเย๊ะ | - |
dc.contributor.author | จริยา สุขจันทรา | - |
dc.contributor.author | คืนจันทร์ ณ นคร | - |
dc.contributor.author | รุสนี กาแมแล | - |
dc.date.accessioned | 2023-09-27T03:06:32Z | - |
dc.date.available | 2023-09-27T03:06:32Z | - |
dc.date.issued | 2565-07-27 | - |
dc.identifier.uri | http://wb.yru.ac.th/xmlui/handle/yru/6917 | - |
dc.publisher | วารสารวิทยาศาสตร์และเทคโนโลยี มรย. | en_US |
dc.title | การพัฒนาผลิตภัณฑ์น้ำพริกปลาส้มปลานิล | en_US |
dc.title.alternative | Development of Stir-Fried Chili Paste from Plasom Pla-nil (Fermented Tilapia) | en_US |
Appears in Collections: | 1.01 บทความวิจัย |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
การพัฒนาผลิตภัณฑ์น้ําพริก.pdf | 302.63 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.