Please use this identifier to cite or link to this item: http://wb.yru.ac.th/xmlui/handle/yru/6241
Title: ผลของกำลังคลื่นไมโครเวฟระดับอุตสาหกรรมต่อคุณสมบัติทางกายภาพและเคมีของข้าวเกรียบปลากึ่งสำเร็จรูป
Other Titles: The effect of industrial microwave power level on physical and chemical properties of semi-finished fish crackers
Authors: รอมลี เจะดอเลาะ
มาหะมะดารี แวโนะ
Keywords: ข้าวเกรียบปลากึ่งสำเร็จรูป
ไมโครเวฟ
Issue Date: Nov-2563
Publisher: วารสารวิทยาศาสตร์ประยุกต์
URI: http://wb.yru.ac.th/xmlui/handle/yru/6241
Appears in Collections:1.01 บทความวิจัย



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.