Please use this identifier to cite or link to this item: http://wb.yru.ac.th/xmlui/handle/yru/6241
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorรอมลี เจะดอเลาะ-
dc.contributor.authorมาหะมะดารี แวโนะ-
dc.date.accessioned2022-07-22T03:25:46Z-
dc.date.available2022-07-22T03:25:46Z-
dc.date.issued2563-11-
dc.identifier.urihttp://wb.yru.ac.th/xmlui/handle/yru/6241-
dc.publisherวารสารวิทยาศาสตร์ประยุกต์en_US
dc.subjectข้าวเกรียบปลากึ่งสำเร็จรูป-
dc.subjectไมโครเวฟ-
dc.titleผลของกำลังคลื่นไมโครเวฟระดับอุตสาหกรรมต่อคุณสมบัติทางกายภาพและเคมีของข้าวเกรียบปลากึ่งสำเร็จรูปen_US
dc.title.alternativeThe effect of industrial microwave power level on physical and chemical properties of semi-finished fish crackersen_US
Appears in Collections:1.01 บทความวิจัย



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.