Please use this identifier to cite or link to this item:
http://wb.yru.ac.th/xmlui/handle/yru/6241
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | รอมลี เจะดอเลาะ | - |
dc.contributor.author | มาหะมะดารี แวโนะ | - |
dc.date.accessioned | 2022-07-22T03:25:46Z | - |
dc.date.available | 2022-07-22T03:25:46Z | - |
dc.date.issued | 2563-11 | - |
dc.identifier.uri | http://wb.yru.ac.th/xmlui/handle/yru/6241 | - |
dc.publisher | วารสารวิทยาศาสตร์ประยุกต์ | en_US |
dc.subject | ข้าวเกรียบปลากึ่งสำเร็จรูป | - |
dc.subject | ไมโครเวฟ | - |
dc.title | ผลของกำลังคลื่นไมโครเวฟระดับอุตสาหกรรมต่อคุณสมบัติทางกายภาพและเคมีของข้าวเกรียบปลากึ่งสำเร็จรูป | en_US |
dc.title.alternative | The effect of industrial microwave power level on physical and chemical properties of semi-finished fish crackers | en_US |
Appears in Collections: | 1.01 บทความวิจัย |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
2.3-15 วารสารวารสารวิทยาศาสตร์ประยุกต์ ฉบับ 19(2) ประจำปี 2563.pdf | 716.85 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.