Please use this identifier to cite or link to this item: http://wb.yru.ac.th/xmlui/handle/yru/6208
Title: ผลของเซลลูโลสจากแบคทีเรียต่อสมบัติทางกายภาพเคมีและการคงตัวของไอศกรีมนมแพะ
Other Titles: Effect of Bacterial Cellulose on the Physiochemical Properties and Stabilizers of Goat Milk Ice Cream
Authors: อาอีเสาะ ปาเนาะ
ภัทรวดี เอียดเต็ม
กิตติ สุวรรณบรรดิษฐ์
Keywords: เซลลูโลส
สมบัติทางกายภาพเคมี
ไอศกรีมนมแพะ
Issue Date: 1-Apr-2564
Publisher: มหาวิทยาลัยราชภัฏสงขลา
URI: http://wb.yru.ac.th/xmlui/handle/yru/6208
Appears in Collections:1.01 บทความวิจัย

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
2.3-5.48.pdf2.66 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.