Please use this identifier to cite or link to this item: http://wb.yru.ac.th/xmlui/handle/yru/6208
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorอาอีเสาะ ปาเนาะ-
dc.contributor.authorภัทรวดี เอียดเต็ม-
dc.contributor.authorกิตติ สุวรรณบรรดิษฐ์-
dc.date.accessioned2022-06-13T03:47:55Z-
dc.date.available2022-06-13T03:47:55Z-
dc.date.issued2564-04-01-
dc.identifier.urihttp://wb.yru.ac.th/xmlui/handle/yru/6208-
dc.publisherมหาวิทยาลัยราชภัฏสงขลาen_US
dc.subjectเซลลูโลส-
dc.subjectสมบัติทางกายภาพเคมี-
dc.subjectไอศกรีมนมแพะ-
dc.titleผลของเซลลูโลสจากแบคทีเรียต่อสมบัติทางกายภาพเคมีและการคงตัวของไอศกรีมนมแพะen_US
dc.title.alternativeEffect of Bacterial Cellulose on the Physiochemical Properties and Stabilizers of Goat Milk Ice Creamen_US
Appears in Collections:1.01 บทความวิจัย

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
2.3-5.48.pdf2.66 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.