Please use this identifier to cite or link to this item: http://wb.yru.ac.th/xmlui/handle/yru/5793
Title: การศึกษาสารประกอบฟีนอลิกในสารสกัดจากต้นโคลงเคลงด้วยเทคนิค HPTLC และฤทธิ์ต้านแบคทีเรียก่อโรคในอาหาร
Other Titles: Identification of Phenolic Compounds in Melastoma malabathricum (L.) Extract by HPTLC Technique and their Food Pathogenic Bacteria Activities
Authors: อาอีเซาะส์ เบ็ญหาวัน
สุนีย์ แวมะ
Keywords: สารประกอบฟีนอลิก
เทคนิค HPTLC
แบคทีเรียก่อโรคในอาหาร
Issue Date: Jan-2564
Publisher: วารสารวิทยาศาสตร์และเทคโนโลยี มรย.
URI: http://wb.yru.ac.th/xmlui/handle/yru/5793
Appears in Collections:1.01 บทความวิจัย

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
249044-ไฟล์บทความ-881577-1-10-20210601.pdf724.91 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.