Please use this identifier to cite or link to this item: http://wb.yru.ac.th/xmlui/handle/yru/5793
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorอาอีเซาะส์ เบ็ญหาวัน-
dc.contributor.authorสุนีย์ แวมะ-
dc.date.accessioned2022-03-14T08:00:51Z-
dc.date.available2022-03-14T08:00:51Z-
dc.date.issued2564-01-
dc.identifier.urihttp://wb.yru.ac.th/xmlui/handle/yru/5793-
dc.publisherวารสารวิทยาศาสตร์และเทคโนโลยี มรย.-
dc.subjectสารประกอบฟีนอลิก-
dc.subjectเทคนิค HPTLC-
dc.subjectแบคทีเรียก่อโรคในอาหาร-
dc.titleการศึกษาสารประกอบฟีนอลิกในสารสกัดจากต้นโคลงเคลงด้วยเทคนิค HPTLC และฤทธิ์ต้านแบคทีเรียก่อโรคในอาหารen_US
dc.title.alternativeIdentification of Phenolic Compounds in Melastoma malabathricum (L.) Extract by HPTLC Technique and their Food Pathogenic Bacteria Activitiesen_US
Appears in Collections:1.01 บทความวิจัย

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
249044-ไฟล์บทความ-881577-1-10-20210601.pdf724.91 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.