Please use this identifier to cite or link to this item: http://wb.yru.ac.th/xmlui/handle/yru/4204
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorสุนีย์ แวมะ
dc.contributor.authorอาอีเซาะส์ เบ็ญหาวัน
dc.date.accessioned2021-12-22T04:12:21Z-
dc.date.available2021-12-22T04:12:21Z-
dc.date.issued2559
dc.identifier.urihttp://wb.yru.ac.th/xmlui/handle/yru/4204-
dc.publisherมหาวิทยาลัยราชภัฏยะลาen_EN
dc.subjectเชื้อแบคทีเรียen_EN
dc.subjectลูกหยีen_EN
dc.titleฤทธิ์ต้านเชื้อแบคทีเรียของสารสกัดหยาบจากเปลือกลูกหยีen_EN
Appears in Collections:1.04 วิจัย

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
23สุณีย์.pdf1.65 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.