Please use this identifier to cite or link to this item:
http://wb.yru.ac.th/xmlui/handle/yru/4168
Title: | การผลิตและการเปลี่ยนแปลงคุณภาพของเครื่องปรุงขมิ้นทอดปลา |
Other Titles: | Production and quality change of Curry Paste for Fried Fish |
Authors: | จริยา สุขจันทรา นูรีดา วาแต สุไวบะห์ สะอิ |
Keywords: | เครื่องปรุงอาหาร การเปลี่ยนคุณภาพ ขมิ้นทอดปลา เครื่องแกง -- การผลิต |
Issue Date: | 2558 |
Publisher: | มหาวิทยาลัยราชภัฏยะลา |
URI: | http://wb.yru.ac.th/xmlui/handle/yru/4168 |
Appears in Collections: | 1.04 วิจัย |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
อ.จริยา สุขจันทรา ขมิ้นปลาทอด.pdf | 2.64 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.