DSpace Repository
การผลิตและการเปลี่ยนแปลงคุณภาพของเครื่องปรุงขมิ้นทอดปลา
Login
DSpace Home
→
01 คณะวิทยาศาสตร์เทคโนโลยีและการเกษตร
→
1.04 วิจัย
→
View Item
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
การผลิตและการเปลี่ยนแปลงคุณภาพของเครื่องปรุงขมิ้นทอดปลา
จริยา สุขจันทรา
;
นูรีดา วาแต
;
สุไวบะห์ สะอิ
URI:
http://wb.yru.ac.th/xmlui/handle/yru/4168
Date:
2558
Show full item record
Files in this item
Name:
อ.จริยา สุขจันทรา ...
Size:
2.582Mb
Format:
PDF
View/
Open
This item appears in the following Collection(s)
1.04 วิจัย
Search DSpace
Search DSpace
This Collection
Advanced Search
Browse
All of DSpace
Communities & Collections
By Issue Date
Authors
Titles
Subjects
This Collection
By Issue Date
Authors
Titles
Subjects
My Account
Login
Register