Please use this identifier to cite or link to this item: http://wb.yru.ac.th/xmlui/handle/yru/3920
Title: ผลของการใช้สารทดแทนน้ำตาลต่อคุณภาพของกัมมี่เยลลี่ดาหลา
Other Titles: Effect of Different Sweeteners on the Quality of Torch Ginger
Authors: กมลทิพย์ กรรไพเราะ
Keywords: สารทดแทนน้ำตาล
กัมมี่เยลลี่ดาหลา
Issue Date: 9-Jul-2561
Publisher: วารสารวิทยาศาสตร์บูรพา
URI: http://wb.yru.ac.th/xmlui/handle/yru/3920
Appears in Collections:1.01 บทความวิจัย

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
2.3.18 วารสารวิทยาศาสตร์บูรพา 23(2).pdf557.08 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.