Please use this identifier to cite or link to this item: http://wb.yru.ac.th/xmlui/handle/yru/3920
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorกมลทิพย์ กรรไพเราะ
dc.date.accessioned2021-12-22T03:36:02Z-
dc.date.available2021-12-22T03:36:02Z-
dc.date.issued2561-07-09
dc.identifier.urihttp://wb.yru.ac.th/xmlui/handle/yru/3920-
dc.publisherวารสารวิทยาศาสตร์บูรพาen_EN
dc.subjectสารทดแทนน้ำตาล
dc.subjectกัมมี่เยลลี่ดาหลา
dc.titleผลของการใช้สารทดแทนน้ำตาลต่อคุณภาพของกัมมี่เยลลี่ดาหลาen_EN
dc.title.alternativeEffect of Different Sweeteners on the Quality of Torch Gingeren_EN
Appears in Collections:1.01 บทความวิจัย

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
2.3.18 วารสารวิทยาศาสตร์บูรพา 23(2).pdf557.08 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.