Please use this identifier to cite or link to this item: http://wb.yru.ac.th/xmlui/handle/yru/3897
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorปิยศิริ สุนทรนนท์
dc.date.accessioned2021-12-22T03:35:04Z-
dc.date.available2021-12-22T03:35:04Z-
dc.date.issued2559-07-07
dc.identifier.urihttp://wb.yru.ac.th/xmlui/handle/yru/3897-
dc.publisherมหาวิทยาลัยวลัยลักษณ์en_EN
dc.subjectฟีนอลิค
dc.subjectฟักข้าว
dc.titleผลของความร้อนต่อปริมาณสารประกอบฟีนอลิครวมของฟักข้าวช่วงอายุแตกต่างกันen_EN
Appears in Collections:1.01 บทความวิจัย



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.