Please use this identifier to cite or link to this item:
http://wb.yru.ac.th/xmlui/handle/yru/3867
Title: | ผลของบรรจุภัณฑ์และอายุการเก็บรักษาต่อคุณภาพและสมบัติต้านอนุมูลอิสระของข้าวเกรียบปลาดิบเสริมกากรําข้าว |
Other Titles: | Effects of packaging and shelf-life on quality and antioxidant property of defatted rice bran supplemented in raw fish crackers |
Authors: | รอมลี เจะดอเลาะ |
Keywords: | อนุมูลอิสระ ข้าวเกรียบ บรรจุภัณฑ์ อายุการเก็บรักษา สมบัติต้านอนุมูลอิสระ ข้าวเกรียบปลาดิบ |
Issue Date: | Oct-2560 |
Publisher: | วารสารวิทยาศาสตร์ประยุกต์ |
URI: | http://wb.yru.ac.th/xmlui/handle/yru/3867 |
Appears in Collections: | 1.01 บทความวิจัย |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
วารสารวิทยาศาสตร์ประยุกต์.pdf | 485.88 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.