Please use this identifier to cite or link to this item: http://wb.yru.ac.th/xmlui/handle/yru/3867
Title: ผลของบรรจุภัณฑ์และอายุการเก็บรักษาต่อคุณภาพและสมบัติต้านอนุมูลอิสระของข้าวเกรียบปลาดิบเสริมกากรําข้าว
Other Titles: Effects of packaging and shelf-life on quality and antioxidant property of defatted rice bran supplemented in raw fish crackers
Authors: รอมลี เจะดอเลาะ
Keywords: อนุมูลอิสระ
ข้าวเกรียบ
บรรจุภัณฑ์
อายุการเก็บรักษา
สมบัติต้านอนุมูลอิสระ
ข้าวเกรียบปลาดิบ
Issue Date: Oct-2560
Publisher: วารสารวิทยาศาสตร์ประยุกต์
URI: http://wb.yru.ac.th/xmlui/handle/yru/3867
Appears in Collections:1.01 บทความวิจัย

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
วารสารวิทยาศาสตร์ประยุกต์.pdf485.88 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.