Please use this identifier to cite or link to this item:
http://wb.yru.ac.th/xmlui/handle/yru/3867
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | รอมลี เจะดอเลาะ | |
dc.date.accessioned | 2021-12-22T03:33:53Z | - |
dc.date.available | 2021-12-22T03:33:53Z | - |
dc.date.issued | 2560-10 | |
dc.identifier.uri | http://wb.yru.ac.th/xmlui/handle/yru/3867 | - |
dc.publisher | วารสารวิทยาศาสตร์ประยุกต์ | en_EN |
dc.subject | อนุมูลอิสระ | |
dc.subject | ข้าวเกรียบ | |
dc.subject | บรรจุภัณฑ์ | |
dc.subject | อายุการเก็บรักษา | |
dc.subject | สมบัติต้านอนุมูลอิสระ | |
dc.subject | ข้าวเกรียบปลาดิบ | |
dc.title | ผลของบรรจุภัณฑ์และอายุการเก็บรักษาต่อคุณภาพและสมบัติต้านอนุมูลอิสระของข้าวเกรียบปลาดิบเสริมกากรําข้าว | en_EN |
dc.title.alternative | Effects of packaging and shelf-life on quality and antioxidant property of defatted rice bran supplemented in raw fish crackers | en_EN |
Appears in Collections: | 1.01 บทความวิจัย |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
วารสารวิทยาศาสตร์ประยุกต์.pdf | 485.88 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.