Please use this identifier to cite or link to this item:
http://wb.yru.ac.th/xmlui/handle/yru/3814
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | อาอีเซาะส์ เบ็ญหาวัน | |
dc.contributor.author | สุนีย์ แวมะ | |
dc.contributor.author | พาอีซ๊ะ สาและ | |
dc.contributor.author | อิสละห์ สาเตาะ | |
dc.date.accessioned | 2021-12-22T03:32:02Z | - |
dc.date.available | 2021-12-22T03:32:02Z | - |
dc.date.issued | 2560-10-18 | |
dc.identifier.uri | http://wb.yru.ac.th/xmlui/handle/yru/3814 | - |
dc.publisher | มหาวิทยาลัยฟาฏอนี | en_EN |
dc.subject | เชื้อแบคทีเรีย | |
dc.title | ฤทธิ์การยับยั้งเชื้อแบคทีเรียที่ก่อให้เกิดกลิ่นกายของสารส้มร่วมกับสารสกัดสมุนไพรในท้องถิ่น | en_EN |
dc.title.alternative | Antibacterial Activity Causing the Body Odor of Alum Mixed Local Herbs Extract | en_EN |
Appears in Collections: | 1.01 บทความวิจัย |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
04 การประชุมวิชาการะดับชาติ ครั้งที่ 6 มหาวิทยาลัยฟาฏอนี.pdf | 1.05 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.