Please use this identifier to cite or link to this item: http://wb.yru.ac.th/xmlui/handle/yru/3814
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorอาอีเซาะส์ เบ็ญหาวัน
dc.contributor.authorสุนีย์ แวมะ
dc.contributor.authorพาอีซ๊ะ สาและ
dc.contributor.authorอิสละห์ สาเตาะ
dc.date.accessioned2021-12-22T03:32:02Z-
dc.date.available2021-12-22T03:32:02Z-
dc.date.issued2560-10-18
dc.identifier.urihttp://wb.yru.ac.th/xmlui/handle/yru/3814-
dc.publisherมหาวิทยาลัยฟาฏอนีen_EN
dc.subjectเชื้อแบคทีเรีย
dc.titleฤทธิ์การยับยั้งเชื้อแบคทีเรียที่ก่อให้เกิดกลิ่นกายของสารส้มร่วมกับสารสกัดสมุนไพรในท้องถิ่นen_EN
dc.title.alternativeAntibacterial Activity Causing the Body Odor of Alum Mixed Local Herbs Extracten_EN
Appears in Collections:1.01 บทความวิจัย



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.