Please use this identifier to cite or link to this item: http://wb.yru.ac.th/xmlui/handle/yru/3813
Title: ผลของไฮโดรคอลลอยด์ต่อคุณภาพและความคงตัวของเยลลี่ลูกหยีฮาลาลระหว่างการเก็บรักษา
Other Titles: Effect of Hydrocolloids on Quality and Stability of Halal Velvet Tamarind Jelly during Storage
Authors: รอมลี เจะดอเลาะ
ซูไฮมิน เจ๊ะมะลี
Issue Date: May-2562
Publisher: วารสาร มทร.อีสาน ฉบับวิทยาศาสตร์และเทคโนโลยี
URI: http://wb.yru.ac.th/xmlui/handle/yru/3813
Appears in Collections:1.01 บทความวิจัย

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
2.3-76.pdf1.18 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.