Please use this identifier to cite or link to this item:
http://wb.yru.ac.th/xmlui/handle/yru/3813
Title: | ผลของไฮโดรคอลลอยด์ต่อคุณภาพและความคงตัวของเยลลี่ลูกหยีฮาลาลระหว่างการเก็บรักษา |
Other Titles: | Effect of Hydrocolloids on Quality and Stability of Halal Velvet Tamarind Jelly during Storage |
Authors: | รอมลี เจะดอเลาะ ซูไฮมิน เจ๊ะมะลี |
Issue Date: | May-2562 |
Publisher: | วารสาร มทร.อีสาน ฉบับวิทยาศาสตร์และเทคโนโลยี |
URI: | http://wb.yru.ac.th/xmlui/handle/yru/3813 |
Appears in Collections: | 1.01 บทความวิจัย |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
2.3-76.pdf | 1.18 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.