Please use this identifier to cite or link to this item: http://wb.yru.ac.th/xmlui/handle/yru/3813
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorรอมลี เจะดอเลาะ
dc.contributor.authorซูไฮมิน เจ๊ะมะลี
dc.date.accessioned2021-12-22T03:32:00Z-
dc.date.available2021-12-22T03:32:00Z-
dc.date.issued2562-05
dc.identifier.urihttp://wb.yru.ac.th/xmlui/handle/yru/3813-
dc.publisherวารสาร มทร.อีสาน ฉบับวิทยาศาสตร์และเทคโนโลยีen_US
dc.titleผลของไฮโดรคอลลอยด์ต่อคุณภาพและความคงตัวของเยลลี่ลูกหยีฮาลาลระหว่างการเก็บรักษาen_US
dc.title.alternativeEffect of Hydrocolloids on Quality and Stability of Halal Velvet Tamarind Jelly during Storageen_US
Appears in Collections:1.01 บทความวิจัย

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
2.3-76.pdf1.18 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.