Please use this identifier to cite or link to this item:
http://wb.yru.ac.th/xmlui/handle/yru/3813
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | รอมลี เจะดอเลาะ | |
dc.contributor.author | ซูไฮมิน เจ๊ะมะลี | |
dc.date.accessioned | 2021-12-22T03:32:00Z | - |
dc.date.available | 2021-12-22T03:32:00Z | - |
dc.date.issued | 2562-05 | |
dc.identifier.uri | http://wb.yru.ac.th/xmlui/handle/yru/3813 | - |
dc.publisher | วารสาร มทร.อีสาน ฉบับวิทยาศาสตร์และเทคโนโลยี | en_US |
dc.title | ผลของไฮโดรคอลลอยด์ต่อคุณภาพและความคงตัวของเยลลี่ลูกหยีฮาลาลระหว่างการเก็บรักษา | en_US |
dc.title.alternative | Effect of Hydrocolloids on Quality and Stability of Halal Velvet Tamarind Jelly during Storage | en_US |
Appears in Collections: | 1.01 บทความวิจัย |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
2.3-76.pdf | 1.18 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.