Please use this identifier to cite or link to this item: http://wb.yru.ac.th/xmlui/handle/yru/3799
Title: บะหมี่เบตงกึ่งสำเร็จรูปฮาลาล : การวิเคราะห์ความเสี่ยงกระบวนการผลิตและการทดแทนแป้งสาลีด้วยแป้งข้าวเจ้าบางส่วน
Other Titles: Halal Betong Instant Noodles : Risk Analysis Process and Partial Substitution of Wheat Flour with Rice Flour
Authors: กูรอซียะห์ ยามิรูเด็ง
ภารดี พละไชย
Issue Date: 10-Jul-2562
Publisher: มหาวิทยาลัยราชภัฏยะลา
URI: http://wb.yru.ac.th/xmlui/handle/yru/3799
Appears in Collections:1.01 บทความวิจัย

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
2.3-52.pdf8.01 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.