Please use this identifier to cite or link to this item:
http://wb.yru.ac.th/xmlui/handle/yru/3799
Title: | บะหมี่เบตงกึ่งสำเร็จรูปฮาลาล : การวิเคราะห์ความเสี่ยงกระบวนการผลิตและการทดแทนแป้งสาลีด้วยแป้งข้าวเจ้าบางส่วน |
Other Titles: | Halal Betong Instant Noodles : Risk Analysis Process and Partial Substitution of Wheat Flour with Rice Flour |
Authors: | กูรอซียะห์ ยามิรูเด็ง ภารดี พละไชย |
Issue Date: | 10-Jul-2562 |
Publisher: | มหาวิทยาลัยราชภัฏยะลา |
URI: | http://wb.yru.ac.th/xmlui/handle/yru/3799 |
Appears in Collections: | 1.01 บทความวิจัย |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
2.3-52.pdf | 8.01 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.