Please use this identifier to cite or link to this item:
http://wb.yru.ac.th/xmlui/handle/yru/3799
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | กูรอซียะห์ ยามิรูเด็ง | |
dc.contributor.author | ภารดี พละไชย | |
dc.date.accessioned | 2021-12-22T03:31:32Z | - |
dc.date.available | 2021-12-22T03:31:32Z | - |
dc.date.issued | 2562-07-10 | |
dc.identifier.uri | http://wb.yru.ac.th/xmlui/handle/yru/3799 | - |
dc.publisher | มหาวิทยาลัยราชภัฏยะลา | en_US |
dc.title | บะหมี่เบตงกึ่งสำเร็จรูปฮาลาล : การวิเคราะห์ความเสี่ยงกระบวนการผลิตและการทดแทนแป้งสาลีด้วยแป้งข้าวเจ้าบางส่วน | en_US |
dc.title.alternative | Halal Betong Instant Noodles : Risk Analysis Process and Partial Substitution of Wheat Flour with Rice Flour | en_US |
Appears in Collections: | 1.01 บทความวิจัย |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
2.3-52.pdf | 8.01 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.