Please use this identifier to cite or link to this item: http://wb.yru.ac.th/xmlui/handle/yru/3799
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorกูรอซียะห์ ยามิรูเด็ง
dc.contributor.authorภารดี พละไชย
dc.date.accessioned2021-12-22T03:31:32Z-
dc.date.available2021-12-22T03:31:32Z-
dc.date.issued2562-07-10
dc.identifier.urihttp://wb.yru.ac.th/xmlui/handle/yru/3799-
dc.publisherมหาวิทยาลัยราชภัฏยะลาen_US
dc.titleบะหมี่เบตงกึ่งสำเร็จรูปฮาลาล : การวิเคราะห์ความเสี่ยงกระบวนการผลิตและการทดแทนแป้งสาลีด้วยแป้งข้าวเจ้าบางส่วนen_US
dc.title.alternativeHalal Betong Instant Noodles : Risk Analysis Process and Partial Substitution of Wheat Flour with Rice Flouren_US
Appears in Collections:1.01 บทความวิจัย

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
2.3-52.pdf8.01 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.