Please use this identifier to cite or link to this item: http://wb.yru.ac.th/xmlui/handle/yru/3797
Title: ผลของการทำแห้งต่อปริมาณสารสกัดเบต้าแคโรทีนและสมบัติต้านอนุมูลอิสระของเปลือกกล้วยหินบันนังสตา
Other Titles: Effect of Drying on Beta-Carotene Contens and Antioxidant Property of Kluai Hin Bannang Sata Peel
Authors: ภัทรวดี เอียดเต็ม
ซูมัยบ๊ะ ลาเต๊ะ
อัสม๊ะ แวโดยี
Issue Date: 10-Jul-2562
Publisher: มหาวิทยาลัยราชภัฏยะลา
URI: http://wb.yru.ac.th/xmlui/handle/yru/3797
Appears in Collections:1.01 บทความวิจัย

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
2.3-54.pdf5.73 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.