Please use this identifier to cite or link to this item:
http://wb.yru.ac.th/xmlui/handle/yru/3797
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | ภัทรวดี เอียดเต็ม | |
dc.contributor.author | ซูมัยบ๊ะ ลาเต๊ะ | |
dc.contributor.author | อัสม๊ะ แวโดยี | |
dc.date.accessioned | 2021-12-22T03:31:29Z | - |
dc.date.available | 2021-12-22T03:31:29Z | - |
dc.date.issued | 2562-07-10 | |
dc.identifier.uri | http://wb.yru.ac.th/xmlui/handle/yru/3797 | - |
dc.publisher | มหาวิทยาลัยราชภัฏยะลา | en_US |
dc.title | ผลของการทำแห้งต่อปริมาณสารสกัดเบต้าแคโรทีนและสมบัติต้านอนุมูลอิสระของเปลือกกล้วยหินบันนังสตา | en_US |
dc.title.alternative | Effect of Drying on Beta-Carotene Contens and Antioxidant Property of Kluai Hin Bannang Sata Peel | en_US |
Appears in Collections: | 1.01 บทความวิจัย |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
2.3-54.pdf | 5.73 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.