Please use this identifier to cite or link to this item: http://wb.yru.ac.th/xmlui/handle/yru/3797
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorภัทรวดี เอียดเต็ม
dc.contributor.authorซูมัยบ๊ะ ลาเต๊ะ
dc.contributor.authorอัสม๊ะ แวโดยี
dc.date.accessioned2021-12-22T03:31:29Z-
dc.date.available2021-12-22T03:31:29Z-
dc.date.issued2562-07-10
dc.identifier.urihttp://wb.yru.ac.th/xmlui/handle/yru/3797-
dc.publisherมหาวิทยาลัยราชภัฏยะลาen_US
dc.titleผลของการทำแห้งต่อปริมาณสารสกัดเบต้าแคโรทีนและสมบัติต้านอนุมูลอิสระของเปลือกกล้วยหินบันนังสตาen_US
dc.title.alternativeEffect of Drying on Beta-Carotene Contens and Antioxidant Property of Kluai Hin Bannang Sata Peelen_US
Appears in Collections:1.01 บทความวิจัย

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
2.3-54.pdf5.73 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.