Please use this identifier to cite or link to this item:
http://wb.yru.ac.th/xmlui/handle/yru/3731
Title: | การอบแห้งชั้นบางชิ้นส้มแขก : แบบจำลองจลนพลศาสตร์การอบแห้งและสัมประสิทธิ์การแพร่ |
Other Titles: | Thin Layer Drying of Garcinia atroviridis Slice : Drying Kinetic Model and Diffusion Coefficient |
Authors: | อีลีหย๊ะ สนิโซ มะรูดิง กาซา |
Keywords: | การอบแห้ง ส้มแขก |
Issue Date: | 2552 |
Publisher: | วารสารวิทยาศาสตร์บูรพา |
URI: | http://wb.yru.ac.th/xmlui/handle/yru/3731 |
Appears in Collections: | 1.01 บทความวิจัย |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
856-3171-1-SM.pdf | 244.45 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.