Please use this identifier to cite or link to this item:
http://wb.yru.ac.th/xmlui/handle/yru/3731
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | อีลีหย๊ะ สนิโซ | |
dc.contributor.author | มะรูดิง กาซา | |
dc.date.accessioned | 2021-12-22T03:29:25Z | - |
dc.date.available | 2021-12-22T03:29:25Z | - |
dc.date.issued | 2552 | |
dc.identifier.uri | http://wb.yru.ac.th/xmlui/handle/yru/3731 | - |
dc.publisher | วารสารวิทยาศาสตร์บูรพา | en_EN |
dc.subject | การอบแห้ง | |
dc.subject | ส้มแขก | |
dc.title | การอบแห้งชั้นบางชิ้นส้มแขก : แบบจำลองจลนพลศาสตร์การอบแห้งและสัมประสิทธิ์การแพร่ | en_EN |
dc.title.alternative | Thin Layer Drying of Garcinia atroviridis Slice : Drying Kinetic Model and Diffusion Coefficient | en_EN |
Appears in Collections: | 1.01 บทความวิจัย |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
856-3171-1-SM.pdf | 244.45 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.