Please use this identifier to cite or link to this item: http://wb.yru.ac.th/xmlui/handle/yru/3731
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorอีลีหย๊ะ สนิโซ
dc.contributor.authorมะรูดิง กาซา
dc.date.accessioned2021-12-22T03:29:25Z-
dc.date.available2021-12-22T03:29:25Z-
dc.date.issued2552
dc.identifier.urihttp://wb.yru.ac.th/xmlui/handle/yru/3731-
dc.publisherวารสารวิทยาศาสตร์บูรพาen_EN
dc.subjectการอบแห้ง
dc.subjectส้มแขก
dc.titleการอบแห้งชั้นบางชิ้นส้มแขก : แบบจำลองจลนพลศาสตร์การอบแห้งและสัมประสิทธิ์การแพร่en_EN
dc.title.alternativeThin Layer Drying of Garcinia atroviridis Slice : Drying Kinetic Model and Diffusion Coefficienten_EN
Appears in Collections:1.01 บทความวิจัย

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
856-3171-1-SM.pdf244.45 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.