Please use this identifier to cite or link to this item: http://wb.yru.ac.th/xmlui/handle/yru/3731
Title: การอบแห้งชั้นบางชิ้นส้มแขก : แบบจำลองจลนพลศาสตร์การอบแห้งและสัมประสิทธิ์การแพร่
Other Titles: Thin Layer Drying of Garcinia atroviridis Slice : Drying Kinetic Model and Diffusion Coefficient
Authors: อีลีหย๊ะ สนิโซ
มะรูดิง กาซา
Keywords: การอบแห้ง
ส้มแขก
Issue Date: 2552
Publisher: วารสารวิทยาศาสตร์บูรพา
URI: http://wb.yru.ac.th/xmlui/handle/yru/3731
Appears in Collections:1.01 บทความวิจัย

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
856-3171-1-SM.pdf244.45 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.