Please use this identifier to cite or link to this item:
http://wb.yru.ac.th/xmlui/handle/yru/3708
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | กมลทิพย์ กรรไพเราะ | |
dc.contributor.author | นาซีลา เส็นติระ | |
dc.contributor.author | มะซอฮีดี บราเฮง | |
dc.date.accessioned | 2021-12-22T03:28:49Z | - |
dc.date.available | 2021-12-22T03:28:49Z | - |
dc.date.issued | 2562-02-07 | |
dc.identifier.uri | http://wb.yru.ac.th/xmlui/handle/yru/3708 | - |
dc.publisher | มหาวิทยาลัยราชภัฏสงขลา | en_EN |
dc.subject | การพัฒนา | |
dc.subject | ขนมเม็ดขนุน | |
dc.subject | กากถั่วเหลือง | |
dc.title | การพัฒนาขนมเม็ดขนุนจากกากถั่วเหลือง | en_EN |
dc.title.alternative | Development of Thai dessert (Med khanoon) from soybean meal | en_EN |
Appears in Collections: | 1.01 บทความวิจัย |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
28 รายงานสืบเนื่องฯด้านวิทยาศาสตร์และเทคโนโลยีเครือข่ายภาคใต้ครั้งที่ 4.pdf | 1.46 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.