Please use this identifier to cite or link to this item: http://wb.yru.ac.th/xmlui/handle/yru/3708
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorกมลทิพย์ กรรไพเราะ
dc.contributor.authorนาซีลา เส็นติระ
dc.contributor.authorมะซอฮีดี บราเฮง
dc.date.accessioned2021-12-22T03:28:49Z-
dc.date.available2021-12-22T03:28:49Z-
dc.date.issued2562-02-07
dc.identifier.urihttp://wb.yru.ac.th/xmlui/handle/yru/3708-
dc.publisherมหาวิทยาลัยราชภัฏสงขลาen_EN
dc.subjectการพัฒนา
dc.subjectขนมเม็ดขนุน
dc.subjectกากถั่วเหลือง
dc.titleการพัฒนาขนมเม็ดขนุนจากกากถั่วเหลืองen_EN
dc.title.alternativeDevelopment of Thai dessert (Med khanoon) from soybean mealen_EN
Appears in Collections:1.01 บทความวิจัย



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.