Please use this identifier to cite or link to this item:
http://wb.yru.ac.th/xmlui/handle/yru/3685
Title: | การผลิตและสมบัติของข้าวเกรียบปลาเสริมกากถั่วเหลือง |
Other Titles: | Production and Properties of Fish Crackers Substituted with Soybean Meal |
Authors: | นัจญ์มีย์ สะอะ รอมลี เจะดอเลาะ อัชมาน อาแด |
Keywords: | ข้าวเกรียบปลา กากถั่วเหลือง ถั่วเหลือง |
Issue Date: | 28-Aug-2558 |
Publisher: | วารสารการพัฒนาชุมชนและคุณภาพชีวิต |
URI: | http://wb.yru.ac.th/xmlui/handle/yru/3685 |
Appears in Collections: | 1.01 บทความวิจัย |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
132326-Article Text-349018-1-10-20180702.pdf | 269.34 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.