Please use this identifier to cite or link to this item: http://wb.yru.ac.th/xmlui/handle/yru/3685
Title: การผลิตและสมบัติของข้าวเกรียบปลาเสริมกากถั่วเหลือง
Other Titles: Production and Properties of Fish Crackers Substituted with Soybean Meal
Authors: นัจญ์มีย์ สะอะ
รอมลี เจะดอเลาะ
อัชมาน อาแด
Keywords: ข้าวเกรียบปลา
กากถั่วเหลือง
ถั่วเหลือง
Issue Date: 28-Aug-2558
Publisher: วารสารการพัฒนาชุมชนและคุณภาพชีวิต
URI: http://wb.yru.ac.th/xmlui/handle/yru/3685
Appears in Collections:1.01 บทความวิจัย

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
132326-Article Text-349018-1-10-20180702.pdf269.34 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.