Please use this identifier to cite or link to this item: http://wb.yru.ac.th/xmlui/handle/yru/3685
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorนัจญ์มีย์ สะอะ
dc.contributor.authorรอมลี เจะดอเลาะ
dc.contributor.authorอัชมาน อาแด
dc.date.accessioned2021-12-22T03:28:17Z-
dc.date.available2021-12-22T03:28:17Z-
dc.date.issued2558-08-28
dc.identifier.urihttp://wb.yru.ac.th/xmlui/handle/yru/3685-
dc.publisherวารสารการพัฒนาชุมชนและคุณภาพชีวิตen_EN
dc.subjectข้าวเกรียบปลา
dc.subjectกากถั่วเหลือง
dc.subjectถั่วเหลือง
dc.titleการผลิตและสมบัติของข้าวเกรียบปลาเสริมกากถั่วเหลืองen_EN
dc.title.alternativeProduction and Properties of Fish Crackers Substituted with Soybean Mealen_EN
Appears in Collections:1.01 บทความวิจัย

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
132326-Article Text-349018-1-10-20180702.pdf269.34 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.