Please use this identifier to cite or link to this item:
http://wb.yru.ac.th/xmlui/handle/yru/3674
Title: | ผลของกำลังคลื่นไมโครเวฟและระยะเวลาการอบพองต่อคุณภาพของข้าวเกรียบปลากึ่งสำเร็จรูป |
Other Titles: | The Effect of Microwave Power and Puffing Time on the Quality of Semi-Finished Fish Cracker |
Authors: | รอมลี เจะดอเลาะ ซูไฮมิน เจ๊ะมะลี |
Keywords: | ข้าวเกรียบปลา |
Issue Date: | 30-Jan-2562 |
Publisher: | วารสารวิทยาศาสตร์บูรพา |
URI: | http://wb.yru.ac.th/xmlui/handle/yru/3674 |
Appears in Collections: | 1.01 บทความวิจัย |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
2433-14464-1-PB.pdf | 661.23 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.