Please use this identifier to cite or link to this item: http://wb.yru.ac.th/xmlui/handle/yru/3674
Title: ผลของกำลังคลื่นไมโครเวฟและระยะเวลาการอบพองต่อคุณภาพของข้าวเกรียบปลากึ่งสำเร็จรูป
Other Titles: The Effect of Microwave Power and Puffing Time on the Quality of Semi-Finished Fish Cracker
Authors: รอมลี เจะดอเลาะ
ซูไฮมิน เจ๊ะมะลี
Keywords: ข้าวเกรียบปลา
Issue Date: 30-Jan-2562
Publisher: วารสารวิทยาศาสตร์บูรพา
URI: http://wb.yru.ac.th/xmlui/handle/yru/3674
Appears in Collections:1.01 บทความวิจัย

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
2433-14464-1-PB.pdf661.23 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.