Please use this identifier to cite or link to this item: http://wb.yru.ac.th/xmlui/handle/yru/3674
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorรอมลี เจะดอเลาะ
dc.contributor.authorซูไฮมิน เจ๊ะมะลี
dc.date.accessioned2021-12-22T03:28:02Z-
dc.date.available2021-12-22T03:28:02Z-
dc.date.issued2562-01-30
dc.identifier.urihttp://wb.yru.ac.th/xmlui/handle/yru/3674-
dc.publisherวารสารวิทยาศาสตร์บูรพาen_EN
dc.subjectข้าวเกรียบปลา
dc.titleผลของกำลังคลื่นไมโครเวฟและระยะเวลาการอบพองต่อคุณภาพของข้าวเกรียบปลากึ่งสำเร็จรูปen_EN
dc.title.alternativeThe Effect of Microwave Power and Puffing Time on the Quality of Semi-Finished Fish Crackeren_EN
Appears in Collections:1.01 บทความวิจัย

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
2433-14464-1-PB.pdf661.23 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.