Please use this identifier to cite or link to this item:
http://wb.yru.ac.th/xmlui/handle/yru/3664
Title: | การหาสภาวะที่เหมาะสมของการผลิตข้าวหมากและการยับยั้งแบคทีเรียก่อโรค (Staphylococcus aureus, Escherichia coli และ Bacillus sp.) |
Other Titles: | Optimizing condition of fermented sticky rice and inhibition pathogenic bacteria (Staphylococcus aureus, Escherichia coli และ Bacillus sp.) |
Authors: | นุรอัยนี หะยียูโซะ จารียา อะจิ สุปราณี เจะหะ |
Keywords: | การผลิตข้าวหมาก การยับยั้งแบคทีเรียก่อโรค |
Issue Date: | Apr-2560 |
Publisher: | มหาวิทยาลัยราชภัฏนครศรีธรรมราช |
URI: | http://wb.yru.ac.th/xmlui/handle/yru/3664 |
Appears in Collections: | 1.01 บทความวิจัย |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
14 รายงานการประชุมวิชาการระดับชาติด้านวิทยาศาสตร์และสังคมศาสตร์.pdf | 13.64 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.