Please use this identifier to cite or link to this item: http://wb.yru.ac.th/xmlui/handle/yru/3664
Title: การหาสภาวะที่เหมาะสมของการผลิตข้าวหมากและการยับยั้งแบคทีเรียก่อโรค (Staphylococcus aureus, Escherichia coli และ Bacillus sp.)
Other Titles: Optimizing condition of fermented sticky rice and inhibition pathogenic bacteria (Staphylococcus aureus, Escherichia coli และ Bacillus sp.)
Authors: นุรอัยนี หะยียูโซะ
จารียา อะจิ
สุปราณี เจะหะ
Keywords: การผลิตข้าวหมาก
การยับยั้งแบคทีเรียก่อโรค
Issue Date: Apr-2560
Publisher: มหาวิทยาลัยราชภัฏนครศรีธรรมราช
URI: http://wb.yru.ac.th/xmlui/handle/yru/3664
Appears in Collections:1.01 บทความวิจัย



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.