Please use this identifier to cite or link to this item: http://wb.yru.ac.th/xmlui/handle/yru/3617
Title: การยืดอายุการเก็บรักษาผลิตภัณฑ์เต้าส้อไส้ถั่วกวน
Other Titles: Shelf-life Extension of Chinese pie (Tao Sor)
Authors: กมลทิพย์ กรรไพเราะ
อาลิฟ กาเจ็ง
กัสมีณี เละนุ๊
Keywords: การเก็บรักษาผลิตภัณฑ์
เต้าส้อไส้ถั่วกวน
Issue Date: 13-Sep-2563
Publisher: วารสารวิทยาศาสตร์และเทคโนโลยี มรย.
URI: http://wb.yru.ac.th/xmlui/handle/yru/3617
Appears in Collections:1.01 บทความวิจัย

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
228145-ไฟล์บทความ-859896-1-10-20201201.pdf728.99 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.