Please use this identifier to cite or link to this item:
http://wb.yru.ac.th/xmlui/handle/yru/3617
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | กมลทิพย์ กรรไพเราะ | |
dc.contributor.author | อาลิฟ กาเจ็ง | |
dc.contributor.author | กัสมีณี เละนุ๊ | |
dc.date.accessioned | 2021-12-22T03:26:54Z | - |
dc.date.available | 2021-12-22T03:26:54Z | - |
dc.date.issued | 2563-09-13 | |
dc.identifier.uri | http://wb.yru.ac.th/xmlui/handle/yru/3617 | - |
dc.publisher | วารสารวิทยาศาสตร์และเทคโนโลยี มรย. | en_EN |
dc.subject | การเก็บรักษาผลิตภัณฑ์ | |
dc.subject | เต้าส้อไส้ถั่วกวน | |
dc.title | การยืดอายุการเก็บรักษาผลิตภัณฑ์เต้าส้อไส้ถั่วกวน | en_EN |
dc.title.alternative | Shelf-life Extension of Chinese pie (Tao Sor) | en_EN |
Appears in Collections: | 1.01 บทความวิจัย |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
228145-ไฟล์บทความ-859896-1-10-20201201.pdf | 728.99 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.