Please use this identifier to cite or link to this item: http://wb.yru.ac.th/xmlui/handle/yru/3617
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorกมลทิพย์ กรรไพเราะ
dc.contributor.authorอาลิฟ กาเจ็ง
dc.contributor.authorกัสมีณี เละนุ๊
dc.date.accessioned2021-12-22T03:26:54Z-
dc.date.available2021-12-22T03:26:54Z-
dc.date.issued2563-09-13
dc.identifier.urihttp://wb.yru.ac.th/xmlui/handle/yru/3617-
dc.publisherวารสารวิทยาศาสตร์และเทคโนโลยี มรย.en_EN
dc.subjectการเก็บรักษาผลิตภัณฑ์
dc.subjectเต้าส้อไส้ถั่วกวน
dc.titleการยืดอายุการเก็บรักษาผลิตภัณฑ์เต้าส้อไส้ถั่วกวนen_EN
dc.title.alternativeShelf-life Extension of Chinese pie (Tao Sor)en_EN
Appears in Collections:1.01 บทความวิจัย

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
228145-ไฟล์บทความ-859896-1-10-20201201.pdf728.99 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.