Please use this identifier to cite or link to this item:
http://wb.yru.ac.th/xmlui/handle/yru/3612
Title: | การศึกษาอัตราส่วนระหว่างกลูโคสไซรัปและน้ำตาลสําหรับผลิตภัณฑ์น้ำดาหลาเข้มข้น |
Other Titles: | The Study of Ratio between Glucose syrup and Sucrose for Concentrated Torch Ginger Juice (Etlingeraelatior (Jack) R.M. Smith) |
Authors: | กมลทิพย์ กรรไพเราะ ซุไรดา มะ อับลา โต๊ะลู |
Keywords: | กลูโคสไซรัป น้ำตาล |
Issue Date: | Apr-2560 |
Publisher: | มหาวิทยาลัยราชภัฏนครศรีธรรมราช |
URI: | http://wb.yru.ac.th/xmlui/handle/yru/3612 |
Appears in Collections: | 1.01 บทความวิจัย |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
02 รายงานการประชุมวิชาการระดับชาติด้านวิทยาศาสตร์และสังคมศาสตร์.pdf | 13.57 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.