Please use this identifier to cite or link to this item: http://wb.yru.ac.th/xmlui/handle/yru/3612
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorกมลทิพย์ กรรไพเราะ
dc.contributor.authorซุไรดา มะ
dc.contributor.authorอับลา โต๊ะลู
dc.date.accessioned2021-12-22T03:26:48Z-
dc.date.available2021-12-22T03:26:48Z-
dc.date.issued2560-04
dc.identifier.urihttp://wb.yru.ac.th/xmlui/handle/yru/3612-
dc.publisherมหาวิทยาลัยราชภัฏนครศรีธรรมราชen_EN
dc.subjectกลูโคสไซรัป
dc.subjectน้ำตาล
dc.titleการศึกษาอัตราส่วนระหว่างกลูโคสไซรัปและน้ำตาลสําหรับผลิตภัณฑ์น้ำดาหลาเข้มข้นen_EN
dc.title.alternativeThe Study of Ratio between Glucose syrup and Sucrose for Concentrated Torch Ginger Juice (Etlingeraelatior (Jack) R.M. Smith)en_EN
Appears in Collections:1.01 บทความวิจัย



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.