Please use this identifier to cite or link to this item:
http://wb.yru.ac.th/xmlui/handle/yru/3612
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | กมลทิพย์ กรรไพเราะ | |
dc.contributor.author | ซุไรดา มะ | |
dc.contributor.author | อับลา โต๊ะลู | |
dc.date.accessioned | 2021-12-22T03:26:48Z | - |
dc.date.available | 2021-12-22T03:26:48Z | - |
dc.date.issued | 2560-04 | |
dc.identifier.uri | http://wb.yru.ac.th/xmlui/handle/yru/3612 | - |
dc.publisher | มหาวิทยาลัยราชภัฏนครศรีธรรมราช | en_EN |
dc.subject | กลูโคสไซรัป | |
dc.subject | น้ำตาล | |
dc.title | การศึกษาอัตราส่วนระหว่างกลูโคสไซรัปและน้ำตาลสําหรับผลิตภัณฑ์น้ำดาหลาเข้มข้น | en_EN |
dc.title.alternative | The Study of Ratio between Glucose syrup and Sucrose for Concentrated Torch Ginger Juice (Etlingeraelatior (Jack) R.M. Smith) | en_EN |
Appears in Collections: | 1.01 บทความวิจัย |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
02 รายงานการประชุมวิชาการระดับชาติด้านวิทยาศาสตร์และสังคมศาสตร์.pdf | 13.57 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.