Please use this identifier to cite or link to this item:
http://wb.yru.ac.th/xmlui/handle/yru/3547
Title: | การใช้แป้งข้าวเจ้าทดแทนแป้งสาลีบางส่วนในผลิตภัณฑ์ขนมกะหรี่ปั๊บ |
Other Titles: | Substitution of Wheat Flour with Rice Flour in Curry Puff |
Authors: | กูรอซียะห์ ยามิรูเด็ง |
Keywords: | แป้งข้าวเจ้า ขนมกะหรี่ปั๊บ |
Issue Date: | Jul-2562 |
Publisher: | วารสารวิทยาศาสตร์และเทคโนโลยี มรย. |
URI: | http://wb.yru.ac.th/xmlui/handle/yru/3547 |
Appears in Collections: | 1.01 บทความวิจัย |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
220742-ไฟล์บทความ-784042-1-10-20191227.pdf | 336.73 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.