Please use this identifier to cite or link to this item: http://wb.yru.ac.th/xmlui/handle/yru/3547
Title: การใช้แป้งข้าวเจ้าทดแทนแป้งสาลีบางส่วนในผลิตภัณฑ์ขนมกะหรี่ปั๊บ
Other Titles: Substitution of Wheat Flour with Rice Flour in Curry Puff
Authors: กูรอซียะห์ ยามิรูเด็ง
Keywords: แป้งข้าวเจ้า
ขนมกะหรี่ปั๊บ
Issue Date: Jul-2562
Publisher: วารสารวิทยาศาสตร์และเทคโนโลยี มรย.
URI: http://wb.yru.ac.th/xmlui/handle/yru/3547
Appears in Collections:1.01 บทความวิจัย

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
220742-ไฟล์บทความ-784042-1-10-20191227.pdf336.73 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.